Spletni turnirji v blackjacku

Spletni turnirji v blackjacku

2013-04-23 13:36:23 -

Večina od vas ima vtis, da je zadeva preveč zapletena, da bi jo običajen igralec lahko osvojil. Vendar pa ni pri tem prav nič zapletenega, poleg tega pa vam bomo celoten postopek poenostavili s pravili za spletne turnirje v blackjacku, ki smo jih pripravili.

Osnove spletnih turnirjev v blackjacku

Doslej ste igrali proti kazinu – t. j. proti delilcu. Toda na spletnih turnirjih vam bo prisotnost drugih igralcev pognala adrenalin po žilah.

Princip je podoben kot pri spletnih turnirjih v pokru. Kazino odpre mize glede na število prijavljenih igralcev. Igra poteka vse do soočenja najboljših igralcev na zadnji zmagovalni mizi. Zmagovalec pobere vse. Dobiček se opredeli z deležem zbrane pristopnine, ali pa se določi pred začetkom spletnega turnirja.

Seveda se lahko udeležite tudi kakšnega manjšega regionalnega spletnega turnirja ali pa pokažete svoje sposobnosti na velikih mednarodnih turnirjih s stotinami igralcev iz številnih držav. Turnirji ne potekajo samo v igri blackjack – sodelujete lahko tudi na turnirju v ruleti, ali pa daste priložnost turnirju na igralne avtomate.

Strategija za spletne turnirje v blackjacku

Nekaterim izmed vas se morda zdi, da je blackjack enostavna igra s pravili, ki jih je mogoče osvojiti v nekaj minutah. Drugi igralci pa vam lahko povedo, da se zaradi izjemne pestrosti strategij nikoli ne boste nikoli naveličali igre.

Priporočamo vam, da si zapomnite naslednje osnovno pravilo: Res je pomembno zmagati, vendar pa je veliko pomembneje zmagati in pri tem obdržati čim več žetonov. Samo smetana najboljših namreč dobi priložnost igrati na zmagovalni mizi.

Zato je najbolje malce tvegati in na spletnem turnirju igrati čim dlje. Naslednji pomemben dejavnik je vaš položaj. Če ste v ozadju, bi bilo seveda najbolje staviti več kot vaši nasprotniki in obratno.

Preden se udeležite svojega prvega spletnega turnirja v blackjacku odigrajte nekaj poskusnih iger na naši spletni strani in se prepričajte, da ni tako zapleteno.

Udeležite se turnirjev
Brezplačno preskusite priljubljene igre
Atlantic City Blackjack Card game Microgaming Igranje
Blackjack z enojnim kompletom kart Card game NetEnt Igranje
European Blackjack GOLD Card game Microgaming Igranje

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam