Betway

Betway

Ocena s strani kluba Grisio VIP Club VSTOP v igralnico
Registrirajte se in uživajte v igranju odlične igre
Igralniške igre ponudnika: Microgaming,
Na voljo v naslednjih jezikih:
Blackjack s krupjejem v živo: Ne
Vplačila in izplačila: Na voljo so številni načini hitrega plačevanja
Začetni bonus:

Igralnica Betway nudi novim igralcem bonus dobrodošlice na prvi, drugi in tretji vložek. Prejmete lahko 100 % bonus do 250 €, določen glede na prvi vložek, 25 % bonus do 250 €, določen glede na drugi vložek, in 50 % bonus do 500 €, določen glede na tretji vložek. Tako si lahko pri registraciji pridobite bonus v višini do 1000 €! Bonusna denarna sredstva bomo nemudoma nakazali na vaš račun.

Licenca: Evropska licenca
Posnetki zaslona:

Promocije in novice igralnice Betway

  • Nove mize z igro blackjack v živo na Betway

    Nove mize z igro blackjack v živo na Betway

    2016-07-27 16:43:38

    Ponudba spletne strani Betway je razširjena z novo igralnico v živo. Pretok verodostojnega prikaza igralnih miz, kot so v resničnem življenju, s krupjeji v živo, zagotavlja programska oprema, ki jo je razvilo podjetje Evolution Gaming. Ponudba seveda zajema še blackjack v živo, kjer karte dobite od očarljivih krupjejk v ločljivosti HD, njihova naloga pa je tudi sporočanje rezultatov iger. Ko enkrat preizkusite igre s kartami v živo, boste pozabili na klasične spletne igre.

    Registrirajte sein uživajte v igranju odlične igre

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. To spletno mesto je namenjeno le osebam, ki so dopolnile najmanj 18 let.

Se strinjam