Royal Crown Blackjack

Royal Crown Blackjack, brezplačno spletno igranje


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Novomatic
Vrsta igre igralniška igra s kartami
Razmerje prikaza 4:3
Najmanjši znesek stave 0,50 €
Največji znesek stave 500 €

Ne bodite presenečeni, če še niste slišali za blackjack ponudnika Novomatic. Novomatic je namreč znan po spletnih igralnih avtomatih, njegova igra Royal Crown Blackjack pa ni tako priljubljena. Res škoda, saj gre za resnično zelo dober spletni blackjack z izjemno mikavnimi ameriškimi pravili, prijetnim okoljem, najrazličnejšimi možnostmi prilagajanja in številnimi funkcijami. Igra se z običajnim kompletom petdesetih TWI-kart brez jokerjev.

Skupna vrednost 21 pomeni zmago! To nedvomno drži tudi pri igri Royal Crown Blackjack ponudnika Novomatic. Hkrati lahko igrate na treh poljih, stave na njih pa so lahko različne. Veljajo enaka pravila kot za klasični blackjack, ki ga igrajo po vsem svetu, zmagovalni količniki pa so 1 : 1 (neodločeno), 2 : 1 (zmaga) oz. 3 : 2 za zmago z blackjackom (vrednost kart znaša 21). Pri posamezni igri lahko svoje karte zavarujete ali stavo podvojite, ko povlečete posamično karto. Pravila igre Royal Crown Blackjack so resnično izjemno preprosta in ne skrivajo presenečenj. Le od krupjeja je treba dobiti boljšo kombinacijo kart in zmaga je vaša.

Igro Royal Crown Blackjack igrajte za pravi denar v igralnici EnergyCasino.
Igrajte in osvojite
Brezplačno igrajte tudi druge spletne igre blackjacka
Blackjack Classic Card game Kajot Igranje
Premier Blackjack Hi Lo Gold Card game Microgaming Igranje
Blackjack z enojnim kompletom kart Card game Net Entertainment Igranje
Pontoon Blackjack Card game Net Entertainment Igranje
Royal Crown Blackjack Card game Novomatic Igranje
Španski blackjack Card game Microgaming Igranje
Double Exposure Blackjack Gold Card game Microgaming Igranje
Evropean blackjack GOLD Card game Microgaming Igranje
Real Deal Blackjack Card game Electracade Igranje

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam