VIP-igralci blackjacka

VIP-igralci blackjacka

2015-08-13 10:22:38 - Braňo "Ace"

Kdo je VIP-igralec?

Igralci, ki igrajo za visoke zneske: skrivnostni polbogovi, ki imajo veliko pod palcem. Le povejte, kako si predstavljate VIP-igralca. Malo igralcem se dozdeva, da izjemnega VIP-statusa ni tako težko pridobiti. Tudi za denarnico to pomeni manjše breme, saj ni nujno, da igralci, ki igrajo za visoke zneske, v igralnici izgubijo ogromne vsote denarja, kot misli večina ljudi.

VIP-igralci se ne razlikujejo bistveno od igralcev brez tega naziva, saj jim ni treba igrati za ogromne vsote denarja ali zapraviti neverjetno visokih zneskov. Le pogoje morajo izpolniti in že si pridobijo pravico do večjih ugodnosti v igralnici. Vrata tega kluba so vsekakor odprta tudi vam. Spremljajte določene statistične podatke, saj ste morda tik pred tem, da postanete VIP-igralec.

Kako lahko postanete VIP-igralec?

VIP-status si lahko pridobite na podlagi svoje aktivnosti in zvestobe. Ta posebni status dobite, če ste dolgotrajni uporabnik določene igralnice, če redno igrate za normalne zneske (ne za najmanjše) in če sodelujete v aktivnostih ter uveljavljate bonuse, ki jih igralcem ponuja igralnica. Skratka, če igrate po pravilih igralnice.

Igralnice so o svojih igralcih dobro obveščene. Ko izpolnite zgoraj navedene pogoje, ste lahko prepričani, da bo igralnica poskrbela, da je ne zamenjate za konkurenčno. Ne nasedajte napačnim prepričanjem o tem, da morate izgubiti veliko denarja. Drži ravno nasprotno! Igralnica je zadovoljna, ko so zadovoljni njeni VIP-igralci, saj se zadovoljni igralci gotovo vračajo in ponovno igrajo, prav tako pa lahko razširijo novico o svoji pozitivni izkušnji.

Kakšne prednosti imajo VIP-igralci?

Vsa stvar je v ugodnostih! V pogojih, ki običajnim igralcem niso na voljo. Vendar pa ne veljajo enako za vse, saj je celo med VIP-igralci več kategorij. V osnovi običajno velja, da si VIP-igralec pridobi dostop do posebnih turnirjev s posebnimi igralnimi mizami, skratka, odprejo se mu možnosti igranja za prav lepe denarce.

VIP-igralci si nedvomno laže pridobijo boljše bonuse in nagrade ..., toda zanje se morajo še vedno potruditi. Klasičen primer ugodnosti je hitrejše pobiranje dobitkov. Običajno je posameznemu igralcu dodeljena v igralnici zaposlena oseba, odgovorna za upravljanje odnosov s stranko, ki odgovarja na morebitna vprašanja, če je igralec neuspešen že dlje časa in če je izgubil že večkrat zapored, pa gotovo poskrbi za poseben stimulacijski bonus ali vračilo denarja (cashback).

Če se povzpnete na sam vrh VIP-lige, se stvari spremenijo. Takšni igralci od igralnice pogosto prejmejo darila ali nepozabno doživetje. Vstopnice za ugledne tekme, razkošno potovanje ali drag avtomobil – možnosti so neomejene, saj igralnice dobro vedo, kaj se jim obrestuje. Zato se kar najbolj potrudite in lahko se vam odpre lahko svet brez omejitev.

Kje najti najboljši VIP-program?

Na tržišču je veliko igralnic, in če se ne znajdete ali če vam ne uspe najti takšne, ki bi vam ustrezala, se obrnite na nas. V tej panogi smo dejavni že več kot 15 let, zato bomo za vas zagotovo našli prilagojen VIP-program, ki vam bo ustrezal. Pazimo, da vedno priporočamo le najbolj kakovostne in preverjene igralnice, v katerih so goljufije in neizplačevanje dobitkov uporabnikova zadnja skrb. Verodostojnost je za nas na prvem mestu.

Če želite, da vam pomagamo, moramo vsaj nekaj vedeti o vaših potrebah. Pošljite nam elektronsko sporočilo na e-poštni naslov vipclub@grisio.com in stopili bomo stik z vami.

Želim pridobiti prednosti VIP-igralca
Brezplačno preskusite priljubljene igre
Atlantic City Blackjack Card game Microgaming Igranje
Blackjack z enojnim kompletom kart Card game NetEnt Igranje
European Blackjack GOLD Card game Microgaming Igranje

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam