Blackjack z enojnim kompletom kart

Blackjack z enojnim kompletom kart, brezplačno spletno igranje


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club NetEnt

Ne glede na to, ali ste nov igralec blackjacka ali pa iščete manj zapleteno različico igre, je blackjack z enim kompletom kart za vas popolna izbira. Gre za najosnovnejšo različico igre, ki zagotavlja blackjack v čisti in pristni obliki brez spreminjanja pravil.

Igralec igra proti delivcu z enim kompletom kart, se pravi z 52 kartami. Delivec mora povleči dodatno karto, če je seštevek točk njegovih kart manjši od 16 ali če ima v rokah mehko kombinacijo (vključuje asa z vrednostjo 11) s seštevkom 17. Če pa ima delivec v rokah trdo kombinacijo (ne vključuje asa) s seštevkom 17 ali več, mora dodatno karto odkloniti. Samo od igralca samega je odvisno, na kakšen način bo premagal delivca.

S spletno različico te igre, ki ne zagotavlja nič več kot osnovne funkcije, ponudnik NetEnt prav gotovo ni ustrelil mimo. Navsezadnje je to dobro, saj bi bolj zapletena igra zgolj ovirala igranje. Igranje igre je postavljeno v prijetno sodobno okolje. Grafika je lična in kljub dejstvu, da zapletene funkcije niso dodane, smo v igri uživali tudi po dolgotrajnejšem igranju. Igra zajema različne dinamične elemente (deljenje kart, stavni žetoni), ki so vseeno izjemno preprosto in okusno oblikovani. Če še nikoli niste igrali blackjacka, vam bo ugajalo dejstvo, da so rezultati posamezne igre prikazani ves čas, saj tako lažje razumete, kaj se dogaja pri igralni mizi.

Prijetno vzdušje pri igranju dopolni nežna klavirska glasba v ozadju. Ponudnik NetEnt se je odlično odrezal tudi pri vizualnih vidikih, in čeprav za igro ni značilne veliko akcije, je igranje preprosto in izjemno kratkočasno.

Dodatna pojasnila o igri sami niso potrebna. Za blackjack z enim kompletom kart veljajo običajna pravila, brez dodatnih sprememb in predlogov. Izkušene igralce bo najbrž zanimalo kaj drugega, toda ta igra vendarle ni zasnovana zanje. Namenjena je igralcem, ki si zgolj želijo igrati osnovno različico blackjacka v prijetnem okolju. Ta igra je namreč posebej prirejena za ta krog igralcev. Če želite poskusiti igrati blackjack, boste le stežka našli boljši način, da se tako hitro in preprosto naučite pravil. Poskusite.

Igralniške igre ponudnika NetEnt najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Brezplačno igrajte tudi druge spletne igre blackjacka

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam