Premier Blackjack Hi Lo Gold

Premier Blackjack Hi Lo Gold, brezplačno spletno igranje


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Microgaming
Vrsta igre igralniška igra s kartami
Razmerje prikaza 4:3
Najmanjši znesek stave 1 €
Največji znesek stave 200 €
Ciljna usmerjenost igre izkušeni igralci
Možnosti pri igri možnost izbire med več vrstami iger, sekundarne stave, funkcija izbire strategije, samodejna igra

Dandanes je igralcem na voljo široka paleta spletnih iger blackjack. Izbira je pestra, čeprav so razlike med posameznimi igrami majhne. Premier Blackjack Hi Lo Gold sicer ni revolucionarna nova igra, vendar lahko igranju posvetite precej časa.

Igralcu se odpira klasičen prvoosebni pogled na igralno mizo, toda v nasprotju z različico blackjacka Real Deal Blackjack krupjeja ne vidi pred seboj, kar je škoda, saj ga virtualni delivec z globokim privlačnim glasom vodi skozi celotno igro. Resnično škoda, saj je grafika izjemno dobra, pa tudi igralna miza je pohvale vredna, čeprav ni videti veliko aktivnih elementov.

Premier Hi Lo je igra z dvema kompletoma kart brez jokerjev. Zanjo veljajo pravila evropskega blackjacka, kar pomeni, da delivci sami sebi podelijo samo eno karto. Sicer veljajo običajna pravila brez kakršnihkoli nesmislov.

Izbirate lahko med več vrstami iger:

HI-LO

Pri tej igri lahko z dodatno stavo na vrednost svojih prvih dveh kart zaslužite več. Ugibate lahko, ali bo njun seštevek večji, manjši ali enak 13. Če domnevate, da bo 13, in uganete, se vaš dobitek pomnoži z deset!

HIGH STREAK

Za to igralno mizo lahko stavite na možnost Win Streak. Po vsaki igri se znesek bonusa High Streak pomnoži v razmerju največ 10 : 1, če zmagate petkrat zaporedoma.

MULTIHAND in MULTIHAND BONUS

Za to mizo igrate na petih poljih. Pri igri multihand bonus lahko bonusno stavo položite na vrednost svojih prvih dveh kart. Bonusni dobitek je lahko v razmerju največ 50 : 1, in sicer za kombinacijo pikovega asa in pikovega fanta!

Vsekakor pa lahko uporabite tudi funkcijo samodejnega igranja, ki je tesno povezana s funkcijo izbire strategije. Če želite pri igri uporabiti določeno strategijo, vam priporočamo, da se najprej seznanite s tabelo za osnovno strategijo igranja blackjacka. Nastavitev obeh funkcij je izjemno preprosta. Ustvarjalce igre je treba pohvaliti za vmesnik, ki je do uporabnika izjemno prijazen.

Igralniške igre ponudnika Microgaming najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Brezplačno igrajte tudi druge spletne igre blackjacka

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam