Atlantic City Blackjack

Atlantic City Blackjack, brezplačno spletno igranje


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Microgaming
Igro Atlantic City Blackjack igrajte za pravi denar v igralnici bet-at-home.
Igrajte in osvojite

Atlantic City je bolj konzervativna različica osnovne igre iz sveta iger na srečo, in če igrate Atlantic City Blackjack podjetja Microgaming, boste hitro razumeli, zakaj so razvijalci za svojo igro izbrali prav to ime. Ker je resnično čudovita in dobro narejena igra, ki vsebuje vizualne učinke iz starih časov.

Če iščete mirnejšo spletno igro blackjacka, bi morala biti igra Atlantic City Blackjack prava izbira za vas. Brez utripajočih elementov, kričanja ali nore glasbe. Prijetno počasna in tekoča. Če med igranjem radi razmišljate, boste v tem primeru zagotovo zadovoljni.

Vizualni učinki so morda res osnovni, vendar vsebujejo vse, kar mora ponujati zelo kakovostna igra s kartami. Precej stoično grafiko dopolnjuje dober zvok. Glasba je počasna in vas med igranjem ne bo motila. Igro spremlja odličen ženski glas, vendar ne pričakujte preveč govora. Največ, kar boste slišali, bo trenutno stanje igre med in po vsakem krogu. Vse skupaj je dopolnjeno s tihimi zvoki, ki prispevajo k vzdušju prijetne, na pol polne igralnice.

Klasičen blackjack z nekoliko drugačnimi pravili

Atlantic City Blackjack je različica klasičnega blackjacka. Od njega ga loči samo nekaj pravil, zato ne bodite presenečeni, če bo kaj videti drugače. Igra se igra na klasični mizi, vendar s petimi polji. Uporabljenih je 52 kart iz do osmih paketov kart. Karte se po vsaki igri premešajo.

Začeli boste z igranjem proti delivcu na enem polju, vendar lahko med igro uporabite do štiri polja, recimo v primeru trojnega splita. Na začetku morate staviti, nato pa vam bo delivec razdelil vaše karte. Igra podpira vsa klasična pravila, kot so Double (tudi po igranju splita), Surrender in celo Insurance – odlično za tiste, ki želijo igrati previdnejšo igro.

Zmagate, če je vsota vaših kart enaka 21 ali če ste bližje 21 (od spodaj) kot delivec. Če dobite blackjacka, je vaše izplačilo 3 : 2. Če zmagate brez blackjacka, je vaše izplačilo 1 : 1. Če je delivec bližje 21 kot vi, zmaga, vi pa izgubite celotno stavo. Neodločeno pomeni, da dobite vrnjeno celo stavo. Če ste bili previdni in uporabili pravilo Insurance, tik preden delivec dobi blackjack, boste zmagali – z izplačilom 2 : 1.

Brezplačno igrajte zelo kakovostno igro blackjack

Če povzamemo, smo se ob igranju zelo zabavali kljub začetnemu šoku, ki so ga povzročili zelo povprečni vizualni učinki. Igri blackjack in Atlantic City Blackjack podjetja Microgaming ponujata veliko stvari, ki so nam bile všeč. Iskreno vam jo lahko priporočimo. Če še vedno niste popolnoma prepričani o pravilih, vam priporočamo, da pregledate naš vodič po pravilih blackjacka. Še več – če ste začetnik in ne želite začeti z gotovino, lahko igro Atlantic City Blackjack igrate brezplačno – v igralnici ali tukaj. Nobenega razloga ni, da ne bi izkoristili te priložnosti.

Igralniške igre ponudnika Microgaming najdete v naslednjih igralnicah:

bet-at-home Začetni bonus: 1000 EUR Igrajte in osvojite
Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Unibet Začetni bonus: 100 EUR Igrajte in osvojite

Brezplačno igrajte tudi druge spletne igre blackjacka

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam