European Blackjack GOLD

European Blackjack GOLD, brezplačno spletno igranje


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Microgaming
Igro European Blackjack GOLD igrajte za pravi denar v igralnici bet-at-home.
Igrajte in osvojite

Je pred vami dolga in duhomorna noč? Kaj pravite na dobro igro blackjacka na platformi Microgaming? Smo pritegnili vašo pozornost? Dobro! Platforma Microgaming že tradicionalno ponuja resnično kakovost; če ne marate prekomerno kombiniranih pravil in zapletenih vmesnikov za igro blackjack, potem je European Blackjack GOLD kot nalašč za vas.

Miza za blackjack brez sklepanja kompromisov

Če menite, da je blackjack preprosta igra, vam bo število resnično pretkanih iger blackjack pokazalo ravno nasprotno. Ta na srečo ne sodi mednje. Toda že vnaprej vas opozarjamo, da je igra namenjena predvsem konzervativnim igralcem. To ne pomeni, da je igra dolgočasna, sploh ne, vendar večinoma sledi klasičnim pravilom brez nepotrebnih motenj.

Celo vmesnik je popolnoma brez motečih elementov. Miza je razdeljena zelo intuitivno, grafika je že tradicionalno na visoki ravni, v ozadju pa igra prijetna melodija. Poleg tega ponuja zvočne učinke virtualne igralne sobe. Tudi nam je igra zelo všeč in res jo z veseljem igramo. Še pomembneje je, da nam med daljšim igranjem noben od elementov ni šel na živce. Za to ji lahko pripišemo bonus točke.

Klasična pravila – točno taka, kot morajo biti

Igra je zelo preprosta. Roko na srce, pri blackjacku ne moremo pričakovati veliko akcije. Igra temelji na klikanju ustreznih gumbov, s katerimi spreminjate svoje stave in napredek igre.

Igra sledi evropskim pravilom igranja, set pa sestavljata dva paketa po 52 igralnih kart. Dogajanje se odvija na mizi s petimi škatlami, razporejenimi v polkrog. Med igranjem sedite nasproti delivca, ki bo vam razdelil dve karti, sebi pa eno (odkrita).

Nato se morate odločiti o svoji naslednji potezi. Dodatne karte lahko zahtevate, dokler niste prepričani, da imate boljše karte od delivca. Po tem se lahko ustavite kadar koli.

Ko ne želite več dodatnih kart, delivec vzame naslednjo karto iz paketa. Ko doseže skupno 17 točk ali več, bo nehal z deljenjem. Če je njegova skupna vrednost nižja od 17, delivec vleče dodatne karte. Če njegova vrednost preseže 21, ste zmagali. Zmaga je vaša tudi, če je vaš rezultat bližje številu 21 kot rezultat delivca. Če je skupen seštevek vrednosti kart delivca in igralca enak, tak rezultat imenujemo »Push« (izenačenje) in dobitek iz stave igralca se vrne. Na voljo so tudi možnosti Split (razdelitev parov), Double (podvojena stava) in Insurance (zavarovana stava), vendar morate imeti za koriščenje teh izpolnjene ustrezne pogoje, ki so podrobno opisani v naših pravilih za blackjack..

Preizkusite European Blackjack GOLD brezplačno

Sami smo uživali v igranju igre European Blackjack GOLD in prepričani smo, da bo enako zanimiva tudi za druge igralce, ki imajo radi igre s kartami. European Blackjack GOLD je kot nalašč tako za izkušene igralce kot za popolne novince. Naša ekipa priporoča, da se preizkusite v igri European Blackjack v prostem igralnem načinu preden vložite stavo. To pomeni, da vam ni treba tvegati izgube denarja, medtem ko se še učite pravil igre. Najprej preizkusite vse elemente igre in nato igrajte za prave dobitke. Želimo vam veliko sreče.

Igralniške igre ponudnika Microgaming najdete v naslednjih igralnicah:

bet-at-home Začetni bonus: 1000 EUR Igrajte in osvojite
Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Unibet Začetni bonus: 100 EUR Igrajte in osvojite

Brezplačno igrajte tudi druge spletne igre blackjacka

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam