Varno igranje blackjacka v igralnici

Varno igranje blackjacka v igralnici

2014-12-23 14:46:30 -

Vsak ljubitelj iger na srečo in igralniškega blackjacka ima možnost, da obišče spletno igralnico. Tak način igranja ima poseben čar, saj ni treba več zahajati v igralnice in bare – zabavate se lahko kar doma ali na delu, pri tem pa potrebujete le računalnik, tablico ali pametni telefon. Številni od tistih, ki so podlegli čarom igranja blackjacka, ne da bi se prej naučili igrati, so izgubili precejšnje vsote denarja. Ali ste vedeli, da lahko igralniške igre igrate varno in odgovorno? Ali želite biti gospodar svojega denarja in določiti najvišji znesek, ki ste ga pripravljeni izgubiti? Se vam to zdi nerealistično? Vse igralnice z licenco nudijo prav to možnost.

Če ste že dali priložnost načinom zabave, kot so igranje rulete, pokra in blackjacka, ste gotovo že kdaj pomislili na to, kako so vaši osebni podatki zaščiteni pred zlorabo. Spletne igralnice z licenco morajo zagotavljati najstrožje varnostne elemente, ki jih je treba redno preskušati in preverjati. Licenca, ki jo ima igralnica, tako pomeni jamstvo za varno in pošteno igro. Strog nadzor se izvaja tudi nad spletnimi prenosi sredstev, četudi se morda na prvi pogled ne zdijo preveč varni. Marsikaterega potencialnega igralca odvrne dejstvo, da je treba prenos sredstev opraviti s kreditno kartico ali s spletnim nakazilom z računov. Te transakcije lahko tudi ob spoštovanju najstrožjih varnostnih ukrepov postanejo tarča napada.

Če bi radi bili popolnoma prepričani, da pri transakcijah zaradi načina plačevanja ali virusa v računalniku vaših podatkov ne bo nihče zlorabil, uporabite varen in vse bolj priljubljen način plačevanja s kartico Paysafecard. Potreben je le nakup kartice v vrednosti od 10 do 100 EUR na enem od prodajnih mest. Ta način plačevanja ima več prednosti. Znesek za igranje določate sami, pri prenosu sredstev pa se osebni podatki ne razkrijejo, saj pri tem ostanete anonimni. Za plačevanje potrebujete le številko PIN kupljene kartice Paysafecard. Tako je poskrbljeno za varno igranje, poleg tega pa ste lahko prepričani, da vaših podatkov ne bo nihče zlorabil. Ta način plačevanja se ne uporablja le za prenose sredstev na igralni račun v igralnici, temveč tudi za običajne nakupe v številnih spletnih trgovinah. Za vsako pravilno odločitev ob pravem času obstaja razlog, zato je lahko igranje spletnih iger na srečo varno in zabavno le takrat, ko za to poskrbite sami.

Brezplačno preskusite priljubljene igre
Atlantic City Blackjack Card game Microgaming Igranje
Blackjack z enojnim kompletom kart Card game NetEnt Igranje
European Blackjack GOLD Card game Microgaming Igranje

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam