Španski blackjack

Španski blackjack, brezplačno spletno igranje


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Microgaming

Če se zanimate za igro blackjack, a se vam klasična različica igre ne zdi mikavna, lahko izbirate med številnimi drugimi možnostmi. Ena najbolj priljubljenih različic je španski blackjack. Gre za izjemno priljubljeno igro, saj ima igralec zaradi dovolj majhne prednosti igralnice sorazmerno veliko možnost dobitka.

Če želite igrati na spletu, zagotavlja ponudnik Microgaming spletno različico španskega blackjacka. Gre za standardni španski blackjack, ki je prenesen v spletno okolje. Bodite brez skrbi, saj se igra z 8 kompleti španskih igralnih kart, ki vsebujejo po 48 kart, manjkajo pa štiri desetice. Ta različica se odlikuje po tem, da igralec vedno premaga delivca, če oba dosežeta blackjack oziroma če imata oba v rokah seštevek točk kart 21, tako da igralec zmaga vsakič, ko je enakovreden nasprotnik delivca. Če ugotovite, da imate slabe karte, imate možnost pozne predaje. Preprosto povedano, gre za klasično igro, ki se vam zdi domača takoj, ko jo začnete igrati.

Igralna miza in grafika v igri sta izjemno enostavni. Če so vam všeč dinamične igralne mize, je bolje, da svojo srečo poskusite pri igranju katere druge igre. Ponudnik Microgaming se je namreč osredotočil bolj na namen kot na podobo. Prednost takšne postavitve je, da so vsi elementi prikazani na enem samem zaslonu. Spodnji del zaslona je podoben Excelovi preglednici, zato se celo ljubiteljski igralci hitro seznanijo z ukaznimi gumbi in načinom igre. Le ukazni gumb za dodatno karto »HIT« (dodatna stava) bi lahko bil bolj opazen. Včasih je z miško težko klikniti pravi ukazni gumb, saj je ta zelo majhen.

Presenetilo nas je tudi to, da v igri ni glasbe. Ne gre za to, da bi pogrešali ponavljajoče se melodije brez konca, ki jih poznamo iz drugih iger, vendar bo na začetku igranja popolna tišina gotovo vzbudila igralčevo pozornost. V igri je nekaj zvočnih učinkov, denimo suhoparen glas, ki igralca seznanja s stanjem igre.

Odkrito povedano, smo se po nekaj časa igranja igre naveličali, saj nas sedenje v tišini, brez avdiovizualnih elementov, ne more dolgo zabavati. Morda smo se preveč razvadili z uporabo konkurenčne programske opreme.

Vsekakor pa lahko španski blackjack ponudnika Microgaming priporočamo vsem tistim igralcem, ki želijo takojšnje razvedrilo in ki nimajo velikih zahtev glede vizualnih učinkov, saj se bodo lahko neovirano naigrali po mili volji. Če pa niste tak igralec, poskusite poiskati katero drugo različico igre blackjack ali španski blackjack drugega ponudnika.

Igralniške igre ponudnika Microgaming najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Brezplačno igrajte tudi druge spletne igre blackjacka

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam