Pontoon Blackjack

Pontoon Blackjack, brezplačno spletno igranje


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club NetEnt

Pontoon Blackjack je igra, ki je zelo podobna klasičnemu blackjacku, edina razlika je v zmagovalni kombinaciji. Več informacij je na voljo v našem prispevku Pontoon Blackjack – pravila in razlike.

Kakovost ponudnika Net Entertainment, všečni vizualni učinki

Ponudnik NETENT je ubral svoj ustaljeni pristop in kot vedno zagotovil igro odlične kakovosti. Grafika je zelo lična, zvok pa izjemno kakovosten. Za dobrodošlico poskrbijo modra igralna miza, pet kompletov kart in delivec, ki ima v primerjavi z drugimi vrstami blackjacka majhno prednost. Igralec med igro ne more videti delivčevih kart, če pa imata v kartah oba 21, zmaga delivec.

Kot je že bilo omenjeno, je grafika izjemno lična. Podroben opis posameznih elementov ni potreben, saj so konec koncev karte pač karte in žetoni pač žetoni. Pri tem res ne gre pričakovati čudežev. Pač pa so majhne, dinamične podrobnosti tiste, po katerih ta igra izstopa.

Deljenje kart, metanje žetonov in tudi način, kako delivec »pogleda« svoje karte, ustvarjajo prijetno in živahno vzdušje, ki ga poudarja melanholična glasba v ozadju. Prav te male podrobnosti, ki jih sicer zlahka spregledamo, so tiste, ki igralcu nudijo nadpovprečno izkušnjo.

Intuitivni ukazni elementi v igri Pontoon Blackjack

Ukazni elementi so izjemno preprosti in intuitivni. Vse pomembne elemente upravljate z miško. Stavite lahko žetone v vrednosti 0,10 EUR, 0,50 EUR in 1 EUR, in sicer pri največ treh igrah.

Ko bi radi začeli igrati, pritisnite gumb »Deal«. Kot je pričakovati, dobita igralec in delivec po dve karti. V primerjavi s klasično različico igre opazimo nekaj manjših razlik. Pri igri Pontoon Blackjack lahko recimo možnost podvojitve in razdelitve izkoristite samo po enkrat. Takoj, ko presežete vrednost 21, je igre konec in izgubite.

Zaključki in ocena igre

Pontoon Blackjack ponudnika Net Entertainment omogoča izjemno preprost in neposreden slog igre, ki je v marsičem zelo podobna standardnemu blackjacku. Vse poteka hitro in gladko, tako da nikoli ni treba po nepotrebnem čakati. Pontoon Blackjack priporočamo igralcem, ki iščejo nekaj malce drugačnega od klasičnega blackjacka, kar pa se vendarle odlikuje po igralni zasnovi vrhunske kakovosti.

Igralniške igre ponudnika NetEnt najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Brezplačno igrajte tudi druge spletne igre blackjacka

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam