bet-at-home

Online casino in stavnica z veliko rastjo, trenutno ima več kot 3,8 milijona strank.

Igralniške igre ponudnika: Net Entertainment,
Na voljo v naslednjih jezikih:
Blackjack s krupjejem v živo: Da
Vplačila in izplačila: Na voljo so številni načini hitrega plačevanja
Začetni bonus: 1000 EUR
Licenca: Evropska licenca
Registrirajte se in uživajte v igranju odlične igre

Aktualni bonusi dobrodošlice

Novi igralci v igralnici bet-at-home lahko izbirajo med dvema bonusoma dobrodošlice. Bonus se samodejno aktivira ob prvem nakupu igralniških žetonov. Pri nakupu žetonov v vrednosti do 499,99 EUR prejmete 100-odstotni bonus, vendar to velja za največ 200 EUR. Za nakupe žetonov v vrednosti 500 EUR in več je bonus 50-odstoten. V igralnici na spletnem mestu bet-at-home.com lahko igralcu nakažemo igralniški bonus v višini največ 1000 EUR.

Ocena igralnice bet-at-home

Podjetje bet-at-home je bilo kot internetna stavnica ustanovljeno v Avstriji. Postopoma je razširilo svojo ponudbo z igralnico, igrami in pokrom ter se hitro uveljavilo na evropskem trgu. Prednost podjetja je strokovna podpora za stranke, trenutno na voljo v 18 jezikih. Blackjack je ena od klasičnih igralniških iger in tako del ponudbe tako spletnih igralnic kot igralnic v živo. Priljubljeni so tudi turnirji v blackjacku, ki jih prirejamo redno vsak teden. Gre za zabavno igro, pri kateri morate poleg delivca premagati tudi druge tekmovalce na turnirju. To zahteva agresivnejšo strategijo igre. Turnirja se lahko brezplačno udeleži vsak igralec, ki se je registriral v igralnici bet-at-home.

Promocije in novice igralnice bet-at-home

  • Vsak dan prek SMS-ja osvojite 60 €!

    Vsak dan prek SMS-ja osvojite 60 €!

    2019-04-17 09:25:52

    Vsak dan lahko nekdo izmed vas osvoji bonus v višini 60 €. Bet-at-home bo naključno izbrani stranki poslal SMS neposredno na telefon in srečni prejemnik bo imel možnost prevzeti nagrado na svoj račun za stave. Toda če želite prejeti nagrado, morate imeti veljavno telefonsko številko povezano z osebnim računom.

    Registrirajte sein uživajte v igranju odlične igre

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam