Real Deal Blackjack

Real Deal Blackjack, brezplačno spletno igranje


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Electracade
Vrsta igre igralniška igra s kartami
Razmerje prikaza 4:3
Ciljna usmerjenost igre začetniki
Druge značilnosti igre Brez bonusnih stav in posebnih funkcij

Ali ste se že naveličali igrati spletni blackjack, ki omogoča zgolj statični pogled na igralno mizo? Če ne bi radi obiskali klasične igralnice, preskusite Real Deal Blackjack. Ta igra v nasprotju s klasičnimi igrami blackjack, kot je Premier Blackjack Hi Lo Gold prinaša okolje igralnice v živo in prijetno virtualno krupjejko s krasnim dekoltejem.

Vendar pa grafika v igri ne navdušuje, saj spominja na računalniške igre iz leta okoli 2000. Tudi izkušnja igranja še zdaleč ne daje občutka tridimenzionalnega prostora. Edina dodana vrednost izhaja iz dejstva, da karte deli krupjejka in se torej na zaslonu ne pojavijo »kar iz nič«. Od časa do časa krupjejka z izumetničenim glasom igralca seznani s tem, kako uspešen je v igri.

Igra ponuja presenetljivo malo. Ne pričakujte bonusnih iger ali dodatnih stav. Real Deal Blackjack je zgolj klasični evropski blackjack v svoji najčistejši obliki. Naloga igralca je povleči seštevek točk 21 ali se tej vrednosti čim bolj približati, ne pa jo preseči. Igra se z osmimi kompleti kart, delivec pa igra do vrednosti 16; dodatno karto mora odkloniti, če ima v rokah trdo kombinacijo (ne vključuje asa) ali mehko kombinacijo (vključuje asa z vrednostjo 11) s seštevkom 17. Malce smo pogrešali tudi funkcije, ki so pri spletnem blackjacku že običajne, še zlasti samodejno igranje in izbiro strategije.

Igro priporočamo predvsem igralcem začetnikom, ki z blackjackom še nimajo izkušenj. Bolj izkušeni igralci te igre pa bodo najbrž pogrešali napredne funkcije in dodatne bonusne stave.

Brezplačno igrajte tudi druge spletne igre blackjacka

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam