Blackjack Mania

Blackjack Mania, brezplačno spletno igranje


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club EASIT

V resnici nismo imeli pojma, kaj nas čaka, ko smo načrtovali preizkus vroče nove igre Blackjack Mania avtorjev iz podjetja EASIT. Vendar moramo priznati, da nas je že na samem začetku prijetno presenetila. Pritegnila nas je s preprostim in gostoljubnim vzdušjem. Privlačen videz in diskretna pomirjujoča glasba v ozadju povečujeta užitek za igralce. Če je še niste preizkusili, ne oklevajte in jo preizkusite.

Standardna pravila igre Blackjack

Spletna igra Blackjack Mania se igra s šestimi virtualnimi kompleti po 52 kart, ki se premešajo po vsakem krogu. Združuje klasična pravila najbolj priljubljene igre s kartami in izboljšave, ki povečajo njeno privlačnost. Tako kot pri vsaki igri Blackjack so znane vrednosti kart dodajane tako delivcu kot igralcu brez uporabe jokerja. Cilj igre je ne le doseči čarobno vsoto 21, ampak tudi premagati delivca po pravilih igre Blackjack.

Na začetku igre stavite s pomočjo 5 tipov žetonov (0,5, 1, 5, 10, 20), nato vedno dobite po dve karti. Za tem imate na voljo vsaj 2 možnosti. STAND (Ne povleci), če je število točk, ki ste jih dosegli, zadostno, ali HIT (Dodatna karta), če želite še eno karto.

Posebnosti in funkcije spletne igre Blackjack Mania

Gumb DOUBLE (Podvojitev) lahko uporabite, če je seštevek vaših prvih dveh kart 9, 10 ali 11. V tem primeru lahko podvojite svojo stavo. Kar sledi, je samo ena tretjina kart, za tem, ko je na vrsti delivec, pa sledi ocena. Poleg omenjenega ocenjevanja se v primeru, ko sta delivec in igralec izenačena, ocena doda tudi s tako imenovano funkcijo PUSH (Vračilo pologa), ko se igralcu vrne stava.

Možnost SPLIT (Razdelitev) je na voljo, kadar imata začetni karti enako vrednost. Če se strinjate z njo, razdelite začeti krog na dve vzporedni igri, v katerih imate po eno karto. Stava v igri se bo podvojila, pri čemer ima vsaka od obeh iger enako stavo kot prvotna igra. Nadaljujete s »STAND« ali »HIT«, razen če sta obe razdeljeni karti asa. V tem primeru lahko vzamete samo eno karto, krog pa se konča in oceni. Med igro »SPLIT« ni mogoče doseči seštevka »Blackjack« – skupne vsote 21 s prvima dvema kartama v dani igri. Če se to zgodi po igri »SPLIT«, je cilj klasična vsota 21. Razlika je v vrednotenju igre. Klasični »Blackjack« se v igri Blackjack Mania vrednoti kot 3 : 2, po drugi strani pa je vsota 21 dosežena »samo« z dobitkom stave v razmerju 1 : 1.

Možnost INSURANCE (Zavarovanje) je zanimiva v primeru, ko je prva karta delivca as, saj se lahko zavarujete za možnost dobitka »Blackjack«. Če se strinjate z zavarovanjem, v igro pošiljate polovico svoje stave. Če delivec resnično doseže vsoto »Blackjack«, boste dobili povrnjeno zavarovanje in njegovo dvojno vrednost. Izplača se v razmerju 2 : 1.

Poleg teh funkcij nas je v spletni igri s kartami Blackjack Mania navdušila omejitev intervala, saj je ta bistveno širša kot pri drugih igrah Blackjack. Manjši predlog izboljšave bi bil dodajanje žetona v ekskluzivno omejitev z višjo nominalno vrednostjo od najvišje vrednosti 20.

Igra Blackjack Mania je na začetku brezplačna

Igra ima zelo preproste in intuitivne krmilnike. Pomirjujočo glasbo boste pustili vklopljeno skozi celotno igro, zanimive grafične podrobnosti pa bodo nedvomno spodbudile užitek v igranju. Prepričani smo, da boste želeli preizkusiti to izjemno različico igre Blackjack.

Igralniške igre ponudnika EASIT najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Brezplačno igrajte tudi druge spletne igre blackjacka

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam